top1_1 Latvian top1_3
top2_1 top2_2 Русский top2_4
top3_1 English top3_3

1. Daugmales Jāņa bišu medus ēdienu saiets

top4_1
m_left m1 m_right
Par Mums
Produkcija
Veikali
Kontakti
m6

 1. Daugmales Jāņa bišu medus ēdienu saiets

2013. gada 20. augustā no plkst. 15-00 līdz 18-30 FOLKKLUBA ALA PAGRABĀ, Peldu ielā 19, Vecrīgā notika 1. Daugmales Jāņa bišu medus ēdienu saiets. Tajā piedalījās 12 populāru un iecienītu Rīgas restorānu šefpavāri, kuru gatavotos ēdienus ar medu izvērtēja pasākuma atbalstītāji, mediju pārstāvji un tiem piešķīra savas simpātiju balvas. Tagad šie visi gatavotie medus ēdieni ir pieejami restorānos, kuri prezentējās pasākumā.

 Programma:

No 14-00 līdz 15-00 restorānu pārstāvju ierašanās, medus ēdienu prezentācijas galdu iekārtošana;

No 14-40 līdz 15-00 mediju parstāvju un atbalstītāju ierašanās;

No 15-00 līdz 17-30 medus ēdienu prezentācija, baudīšana un atbildes uz vertētāju jautājumiem (labākai garšai un noskaņai folkgrupas “Māsas Dimantas” koncerts);

No 17-30 līdz 18-30 simpātiju balvu pasniegšana, noslēgums.

1. Daugmales Jāņa medus saietā piedalījās restorāni:

“Burkāns”, “OSTAS SKATI”, “GARĀŽA”, “Dārzs”, “C.U.T”, “ESPLANĀDE”, “Benjamiņš”, “AMBIENTE”, “HE’s”, “BERGS”, “Čarlstons”, FOLKKLUBS ALA PAGRABS. 

 

 

Informatīvie draugi:

tv3logo

starfmlogoLA_logo

 

 

 

 

 

   MV_logo    darzs un drava logo liels

delfilogo logo abckapitals_logo2



 aprinkis.lv-lielais-logo raa_LOGO



 

 

vestisevodna_logosubbotalogologo_lublu

 

 

 

 

 

 

Atbalsta:

logo_ALA_PAGRABS garaisdaugm_Jaanja_logoADT_Logo

 

 

 

 

kalkuvarti_logoavokado-veikali-bruns-pa-labii

Monhe Negro Restorans Logo 1Logo+zalji+sarkanais+labaakais_150x150_p1

 

 

VAIRAK-SAULES-LOGOKontinents_LOGOrigasbalzams_logo

 

 

 

 

 


 


 Izvēlamies sev piemērotāko medus ēdienu un ejam to baudīt!

 Restorāni:

 

 

AMBIENTE

Šefpavārs Māris Pastars gatavos rukola salātus ar Pīles krūtiņu un meža aveņu medus mērci

http://www.delfi.lv/sievietem/maja/virtuve/rukolas-salati-ar-meza-avenu-medus-merci-un-kupinatu-piles-krutinu.d?id=43599819

 

Benjamins_brown

 

Šefpavāre Valda Medne gatavos siera uzkodu ar burkānu-smiltsērkšķu marmelādi un viršu medu

http://www.delfi.lv/sievietem/maja/virtuve/grilets-siers-ar-burkanu-smiltserksku-marmeladi-virsu-medus-zeleju-un-salajiem-cepumiem.d?id=43594877

 

burkans_logo

 

Šefpavārs Andris Rūmītis gatavos cāļa filejas salātus ar Dižonas sinepju mērci un meža aveņu medu

http://www.delfi.lv/sievietem/maja/virtuve/cala-filejas-salati-ar-paipalu-olam-un-meza-avenu-medus-dizonas-sinepju-majonezi.d?id=43591377

 

C.U.T. logo

 

Šefpavārs Oļegs Soročins gatavos pīles krūtiņu ar apelsīnu-meža aveņu medus mērci

http://www.delfi.lv/sievietem/maja/virtuve/piles-krutina-ar-plumem-un-apelsinu-medus-merci.d?id=43612109

 

 

 

garaza Šefpavārs Jānis Pečaks gatavos kazas siera panaa-cotta ar ceptu viršu medus ravioli
http://www.delfi.lv/sievietem/maja/virtuve/kazas-piena-panna-cotta-ar-ceptu-virsu-medus-ravioli-biesu-avenu-biezeni-un-piladzogam.d?id=43640721

 

 

HB-logo-H

Šefpavārs Nauris Jakuško gatavos vasaras ogu pannakotu ar griķu medus uzpūteni

 http://www.delfi.lv/sievietem/maja/virtuve/vasaras-ogu-pannakota-ar-grauzdetu-griku-un-griku-medus-uzputeni-un-griku-puslisiem.d?id=43651639

 

bbq CHARELSTONS LOGO clean (4)

Šovpavārs Elmārs Tannis gatavos Tītara šķiņķi, karmelizētus dārzeņus ar griķu medu
http://www.delfi.lv/sievietem/maja/virtuve/dumota-titara-krutinas-skele-ar-griku-un-darzenu-duetu-pasmaju-barbekju-merce.d?id=43647473

Basic CMYK

 

Šefpavārs Ingmārs Ladigs gatavos vasras dārzeņu uzkodu ar meža aveņu medu

http://www.delfi.lv/sievietem/maja/virtuve/karamelizeto-darzenu-siera-uzputena-mellenu-merces-parlejums-ar-medu.d?id=43604535

esplenade_logo

 

 

Šefpavārs Ģirts Lejiņš gatavos uzkodu ar kazas sieru, medus kraukšķiem, augļiem un meža aveņu medu

http://www.delfi.lv/sievietem/maja/virtuve/vasaras-auglu-salati-ar-kazas-sieru-un-karamelizetu-medus-kraukski.d?id=43608739

 

Hes Logo


Šefpavārs Heinrihs Erhards gatavos skābā krējuma meža aveņu medus želeju ar rabarberu ievārījumu

http://www.delfi.lv/sievietem/maja/virtuve/skaba-krejuma-meza-zemenu-medus-zeleja-ar-rabarberu-ievarijumu-un-zemenu-sulas-ledu.d?id=43678009

 

 

 

restorans_Darzs

 

 

Šefpavārs Andris Taal gatavos laša un dārzeņu salātus ar viršu medu

http://www.delfi.lv/sievietem/maja/virtuve/virsu-medu-cepts-lasis-ar-svaigiem-darzeniem-spinatu-lapinam-un-virsu-medus-merci.d?id=43636991

 

 

 

logo_ALA_PAGRABS garais Šefpavārs Krišjānis Putniņš gatavos liellopu fileju Valmiermuižas alū un viršu medū

 http://www.delfi.lv/sievietem/maja/virtuve/virsu-ziedu-medu-un-tumsaja-alu-sauteta-liellopu-stilbu-gala-ar-biezeni-un-darzeniem.d?id=43588679

 

 

 

 

 




right
down1
down3
             Copyright © Daugmales Jāņa Bišu Medus 2013