Vakar 2. februārī ciemojāmies sveču restorānā “Rīgas Atslēga” (“KEY to RIGA”) un kopā Latviskās tradīcijās atzīmējām sveču dienu. Vakara viesiem bija iespēja Daugmales Jāņa pavadībā izliet katram savu vaska sveci. “Lāču maizes” saimnieks Normunds Skauģis ciemiņus cienāja no lielā “Lāču” kukuļa ar maizi, uz kuras “Pampāļu podu” māksliniece un saimniece Linda Kunstmane smērēja dažādus medus, kā arī lutināja viesus ar visādiem medus našķiem, mīlas un eneģijas dzērienu.Restorāna “Rīgas Atslēga” saimnieks Raimonds Ungurs klātesošajiem uzsauca gardas uzkodas un gribetājiem kādu stiprāku dzērienu. “Valmiermuižas alus” svinētājiem bija atsūtījis izbaudīt mucu ar alu. Izcilu muzikālo noskaņu un Latviskas rotaļas vakaram dāvāja folkloras kopa “Zvīgzna”. Jautrākai vakara gaisotnei un padraiskoties uz sveču dienas svinībām bija arī atlidojusi Daugmales Jāņa “Galvenā” bite.